Hodnocení obchodu

4,9 21 hodnocení
Přidat hodnocení
5
19x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 12.12.2018
+ Profesionalita - poradí, znají produkty, které nabízejí, ochota, komunikace - okamžitá odpověď, vstřícnost při dodání- spěchala jsem, dárek pro čtyřletého syna, za což velice děkuji! Hůl je skvělá!

Skvělé produkty, přehledné webové stránky, ochota, rychlost
Avatar autora | 29.11.2018
+ osobní přístup

Avatar autora | 29.10.2018
+ Perfektni jednani, zbozi skladem k okamzitemu odberu

Avatar autora | 26.10.2018
+ Velice pozitivní a odborný přístup!

L Avatar autora | 21.10.2018
+ Super
LD Avatar autora | 17.10.2018
+ Vše v pořádku, rychlé dodání.
Avatar autora | 14.10.2018
Po počiatočných problémoch pri prepočte na Eura zvyšok prebiehal v poriadku
J Avatar autora | 12.10.2018
Díky za Vaše rady, syn je spokojený.
LP Avatar autora | 12.10.2018
+ Rychlé dodání
Avatar autora | 14.9.2018
+ Úžasně příjemné jednání.

Avatar autora | 9.9.2018
+ profesionální přístup a znalost oboru

trochu složitější cesta
Avatar autora | 7.8.2018
+ Rychlé a profesionální jednání

K Avatar autora | 16.4.2018
Hul co mela byt skladem tak neni. Dodaci lhuta 3 týdny :-( Nicmene někdo z obchodu hned druhý den po objednavce volal jak to bude s dodanim. No nadsený nejsem, přes koleno je nelámu.
U Avatar autora 29.4.2018
Dne 5.4. ve 13:31 objednaná Gap Wedge měla v eshopu vyznačenu dostupnost "Na dotaz", což si asi pan Karel nevšiml. Neměla tedy být skladem, nýbrž již dříve byla objednána u výrobce s dodáním koncem dubna (tedy cca 3 týdny). Obratem (v 13:42) o tom byl pan Karel telefonicky informován. Souhlasil, aby hůl byla ponechána na "backorderu". Dne 27.4. byl znovu kontaktován, že zásilka již dorazila z celnice, zda ji chce odeslat (prý ano). Obratem pak byla panu Karlovi odeslána. Nepochopení nás velmi mrzí.
HG Avatar autora | 22.3.2018
+ Prodejce je odborně zasvěcený a při jakékoliv nesrovnalosti okamžitě řeší věc telefonicky.

Výhodou je rychlost
A Avatar autora | 17.12.2017
+ Vše bylo naprosto v pořádku a rychle dodané. Díky ;-)

Více doplňků pro děti, které přidají na hravosti a radosti ze hry ;-)
Š Avatar autora | 16.12.2017
+ Profesionalni pristup

Avatar autora | 11.12.2017
Rychlá dodávka
K Avatar autora | 6.12.2017
vše ok
Avatar autora | 20.11.2017
Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky a doručení zboží v perfektním stavu.
JS Avatar autora | 21.10.2017
Zástupce obchodu velmi ochotně a odborně komunikoval a radil, a to formou e-mailu i telefonicky. Naprostá spokojenost.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 22

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací